Ewa Chodakowska odebrała nagrodę: „Emocje wciąż żywe”
Ewa Chodakowska nie tylko jest znaną trenerką, ale również propagatorką zdrowej diety. Jednak wie, że każdy człowiek czasami ma ochotę na coś słodkiego – dlatego kilka lat temu wypuściła na rynek zdrowe słodkości BE RAW i właśnie one zdobyły uznanie jury konkursu spożywczego – gwiazda dostała nagrodę!
Grupa PTWP, wydawca magazynu „Rynek Spożywczy” oraz serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl oraz horecatrends.pl zaprosiła producentów, przetwórców i dystrybutorów żywności do udziału w plebiscycie Dobry Produkt. Jury nagrodziło 20 firm i produktów. Wśród nich uznanie zdobyła linia słodyczy BE RAW Ewy Chodakowskiej, a dokładniej smak BE RAW COOKIE. Gratulujemy!
„SZACUNEK❣️ UCZCIWOŚĆ❣️ MIŁOŚĆ❣️ Wszystko co robię, robię w trosce o Twoje zdrowie ❣️ Łącze siły z ludźmi którym UFAM ?? Razem tworzymy produkty, które są INNOWACYJNE, TOPOWEJ JAKOŚCI i oczywiście ZDROWE ❤️❤️❤️ Przez co szybciutko kradną serca ??? Dziś z moim BE RAW odebraliśmy nagrodę za BE RAW COOKIE ? Kolejna i kolejna nagroda, ale emocje wciąż żywe.. jak za pierwszym razem ??? Dziękujemy ❤️” – czytamy na Instagramie Ewy Chodakowskiej.
Znacie smak BE RAW COOKIE?
https://www.instagram.com/p/B4dNb3EnGUS/
Jury nagradza najciekawsze produkty spożywcze, wyróżniające się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą przeznaczone na rynek detaliczny i HoReCa. Organizatorzy plebiscytu wskazują, że logo certyfikatu Dobry Produkt ma być drogowskazem w gąszczu propozycji i pomagać w dokonaniu dobrego wyboru. Certyfikat Dobry Produkt daje szansę na wyróżnienie produktu i zwrócenie na niego uwagi klientów, restauratorów oraz szefów kuchni.
https://www.instagram.com/p/B21gOkDo6Vb/
Certyfikaty wręczono 4 listopada podczas gali towarzyszącej dwunastemu Forum Rynku Spożywczego i handlu. Na wydarzeniu nie zabrakło Ewy Chodakowskiej oraz jej męża Lefterisa Kavoukisa.
https://www.instagram.com/p/B4XgJ7CHSLY/
BE RAW
Seria BE RAW to ciasteczko RAW z nadzieniem. W jednej słodkości znajduje się 10 miliardów bakterii probiotycznych, posiadających zdolność wytwarzania kwasu mlekowego. W ciasteczkach znajduje się też błonnik z cykorii, który stanowi pożywkę dla bakterii, dzięki której mogą się one namnażać.
Źródło zdjęć: pl.wikipedia.org