Śniadanie medialne w Aioli!
Pyszne i pożywne śniadania to podstawa każdego dnia. Nie powinniśmy zapominać o tym najważniejszym posiłku i zjeść dawkę pełonowartościowych produktów. Jeśli nie masz czasu zjeść w domu, zrób to na mieście. Taką możliwość daje nam Aioli Cantine Bar Cafe Deli w Warszawie.
W środę odbyło się tam medialne śniadanie podczas, którego dziennikarze i zaproszeni goście mogli poznać szefa kuchni – Piotra Trendaka i spróbować produktów z oferty śniadaniowej. Industrialne wnętrze sprzyjało klimatowi towarzyszącemu podczas rozkoszowania się południową kuchnią.
Dziennikarze mieli możliwość skosztować, m.in. SALMON BRIOCHE, czyli plastry łososia na brioszce z jajkiem pochée, rukolą, czerwoną cebulą i jogurtem greckim. Pycha! Oprócz tego serwowano pizzę z jajkiem sadzonym, szpinakiem i szynką prosciutto, a także SAUSAGE&EGGS, czyli jak nazwa wskazuje jajka sadzone i kiełbaski tuluskie w towarzystwie bekonu, grillowanego pomidora, masła ziołowego, sosu aïoli i bagietki.
Miejsce jest w bardzo dobrej lokalizacji w samym centrum Warszawy przy ulicy Świętokrzyskiej 18, także na pewno warto je odwiedzić. Przede wszystkim z względu na jakość produktów, ale również bardzo przystępne ceny! Polecamy.
I Cantine Bar Café Deli