Katarzyna Skrzynecka: kupowanie sobie markowych torebek czy ubrań u projektantów tylko po to, aby włożyć je tylko raz, to próżność

Katarzyna Skrzynecka schudła 16 kilogramów! Znamy sekret jej diety!

Katarzyna Skrzynecka ostatnio dużo schudła. Gwiazda powróciła do rozmiaru 38. Jak udało się stracić tak dużo kilogramów? Już wiemy!

Katarzyna Skrzynecka schudła 16 kilogramów! Znamy sekret jej diety!

Katarzyna Skrzynecka chciała wrócić do dawnej sylwetki. Choć akceptowała siebie i nie przeszkadzało jej, że nosi większe rozmiary ubrań, to postanowiła powrócić do dawnej sylwetki.

„Przez ostatnie sześć lat „niepostrzeżenie” wpadał jakiś nadprogramowy kilogram, to tu, to tam (śmiech). Aż zsumowało się kilkanaście. Nie spędzała mi snu z powiek świadomość, że noszę ubrania o dwa rozmiary większe, ale w końcu uznałam, że pora wziąć się za siebie i spróbować wrócić do rozmiaru 38 i sylwetki, którą miałam przez większość życia. Plotkarskie media wypisują różne bajeczki, jakobym popadała w depresję, bo nie mogłam schudnąć i przez całe wakacje katowałam się treningami. Totalna bzdura!” – mówiła gwiazda w rozmowie z „Party”.

https://www.instagram.com/p/B2a2PRNIrJ4/

Jak wyglądała jej dieta?

Katarzyna Skrzynecka postawiła na zmodyfikowaną dietę Doktor Dąbrowskiej. Artystka wybierała lekkie posiłki z dużą ilością warzyw, ale nie czuła się głodna, bo regularnie jadła i to niemałe porcje. Artystka na początku jadła bardzo dużo świeżych warzyw, grzybów, a z owoców pozwalała sobie na gapefruita, truskawki oraz maliny. Stara się nie jeść białego cukru. Później do jadłospisu powróciło chude mięsa, ryby, jajko i chude mleko.

„Lekkie posiłki możesz jeść nawet pięć razy dziennie w sycącej ilości. Choćby kopiaste miski chrupkiej sałaty, rukoli, kiełków, z kompozycją wielu świeżych warzyw, np. pomidora, kalafiora i brokuła, cukinii, ogórków, rzodkiewek, oliwek czy buraka. Do tego w niedużej ilości orzechy, pestki dyni, słonecznika oraz oleje z orzechów i pestek dyni oraz ocet balsamiczny. Na obiad i kolację jadłam albo zupy warzywne bez mięsa i tłuszczu, albo warzywa i grzyby zapiekane w piekarniku. Po trzech miesiącach pomału zaczęłam przywracać w menu ryby i chude mięso. W ogóle nie czułam głodu” – zdradziła gwiazda.

W zdrowym ciele, zdrowy duch! Jesteśmy pod wrażeniem przemiany, a wy?

https://www.instagram.com/p/B2cphA6oHNh/

—————————————————————————————————

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ